Про це на своїй фейсбук-сторінці написав голова парламентського підкомітету з питань залізничного транспорту Олександр Скічко, коментуючи акцію протесту, розпочату працівниками «УЗ» під стінами Міністерства транспорту та інфраструктури України.

https://www.facebook.com/AleksandrSkichko/posts/10222783819840777

4 серпня до будинку Мінтрансу прийшли кілька сотень працівників АТ «Укрзалізниця» з вимогами підвищити зарплати робітникам, інженерно-технічному персоналу та звільнити правління та наглядову раду компанії.

«Невирішення проблем компанії загрожує потужним соціальним вибухом з непередбачуваними політичними наслідками. І це буде на совісті правління, наглядової ради «УЗ», керівництва мінтрансу – усіх тих, хто виписує собі зарплати та премії по кількасот тисяч гривень на місяць, думаючи, що фаховим залізничникам вистачить і 12 тисяч на місяць», – вважає Олександр Скічко.

В разі невиконання вимог, протестувальники обіцяють влаштувати постійне пікетування Міністерства транспорту та інфраструктури.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

У липні Комітет з питань транспорту та інфраструктури Верховної ради оголосив недовіру правлінню «Укрзалізниці» та порушив питання про збір підписів за відставку міністра транспорту Владислава Криклія.