У 2018 році президент Чечні Рамзан Кадиров задекларував дохід в 7,58 мільйонів рублів. Зараз же, за 2019 рік дохід зріс на 1852% більше. Глава республіки задекларував близько 148 млн рублів, його дружина — 2,45 мільйонів. Хоча в 2018 році вказала суму в розмірі 60 тисяч рублів. Про це відомо з декларації глави Чечні Кадирова.

Відносне зростання заробітку у його дружини, Медні Кадирової склав майже 4000%. У декларації президента Чеченської республіки була вказана Нова земельна ділянка площею понад 28 тисяч квадратних кілометрів, крім нього ще одна ділянка, розмір якого становить 3668 кв.м., житловий будинок — 2344 квадратних метрів і будинок — 300 кв. м., в якому і проживає вся сім'я чеченського лідера.

Кадиров, скріншот: Youtube
Кадиров, скріншот: Youtube

Виходячи з даних декларації, у Рамзана Кадирова відсутній особистий транспорт. Однак в Москві була знайдена квартира сім'ї Кадирова вартістю приблизно 50 мільйонів рублів, яка не була вказана ні в одній декларації, як і джерела доходу.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові дружок губернатора Кучера попався на мерзенній афері - нагрів мільйон на наших лічильниках.

Як повідомляв " Знай.ІА", Разумков переїхав в шикарний особняк під Києвом і пішов по стопах Януковича-друге Межигір'я. Новий будинок нардепа розташований під Києвом на центральній вулиці з розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться супермаркети, Спортзали, салони краси.

Знай.ІА писав, що колишній столичний мент Володимир Ткаченко зміг за хабар потрапити на роботу у ГФС - ЗМІ. Колишній столичний міліціонер Володимир Ткаченко, який "кришував" в Києві наркопритони і незаконну роботу пунктів збору металобрухту, отримав високу посаду в Державній фіскальній службі.