Міністр юстиції України Денис Малюська продовжує курс на продаж в'язниць. На черзі новий об'єкт, і на цей раз він розташований неподалік моря, що може значно підвищити його інвестиційну вартість.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним відео очільник мін'юсту поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

фото Facebook Денис Малюська
фото Facebook Денис Малюська

"вчора під час запуску «Великого розпродажу в‘язниць» запитували, що буде наступним лотом після об’єкту у Коцюбинському?

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

відповідаємо: є одразу кілька майже готових лотів.

ось один із них:

колонія #51, розташована у місті Одеса, на Люстдорфській дорозі, 9

площа земельної ділянки: 5,983 Га

площа будівель: 14 482 м2

відстань до центру: 4 км

відстань до МОРЯ: 3,5 км

хочете таке?

копіть гроші, дешево не буде)", - йде мова у повідомленні.

На відео Малюська прогулюється об'єктом, який пропонується до приватизації. Авжеж, при цьому доведеться змінити його цільове призначення.


вчора під час запуску «Великого розпродажу в‘язниць» запитували, що буде наступним лотом після об’єкту у Коцюбинському? відповідаємо: є одразу кілька майже готових лотів. ось один із них: колонія #51, розташована у місті Одеса, на Люстдорфській дорозі, 9 площа земельної ділянки: 5,983 Га площа будівель: 14 482 м2 відстань до центру: 4 км відстань до МОРЯ: 3,5 км хочете таке? копіть гроші, дешево не буде) а дешево - сертифікати на платні камери купувати тут: https://online.minjust.gov.ua/kvsn/

Geplaatst door Denis Malyuska op Vrijdag 7 augustus 2020

Нагадаємо, Міністр юстиції Малюська втілив свої еротичні фантазії на турніку після рад Ківи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міністр Малюська пояснив, чи має право підліток змінити по батькові - "Нічого спільного з дитиною".

Також Знай.uа писав - ″Завершення випадкових гастролей на позиції міністра″, - Малюська розлютив українців яскравим шопінгом.