Скандально відома "свободівка", затята захисниця української мови Ірина Фаріон останнім часом часто "радує" своїх підписників у мережі різними публікаціями, де ділиться знімками та історіями з особистого життя. Так, буквально днями Ірина Фаріон показала чергову брехню про себе.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook

"Направду, досі не знала, що існує якесь ЧижмарЬ із м’яким знаком після Р, що суперечить нормам чинного правопису. Це ЧижмарЬ, як змушена була довідатися, належав до Радикальної партії Ляшка, та ще це ЧижмарЬ юрист і викладач права…., але бреше, як остання собака. Для своєї несусвітньої брехні щодо Ірини Фаріон ЧижмарЬ знайшов дуже відповідний медіямайданчик – ZIK, де він заявив (тримайтеся за животи): «Хто така Фаріон? Вона, взагалі-то, російський філолог. У 80-х роках вона очолювала марксистський клуб у Львівській політехніці, вона захищала російську мову і її кандидатська дисертація стосувалася виключно КПСС і російської мови. І тут у 89-му році, при приході, скажімо, нової хвилі, вона різко перефарбовується, моментально стає україномовною і починає робити такі заяви. Тому вона якщо не прямий російський агент за гроші, то просто ідеологічний російський агент з тих часів", - пише Ірина Фаріон.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще
За її словами, у ворогів України і питомих колаборантів, юд та хрунів підгорає, і вони панічно бояться націоналістів у публічному просторі та при владі, особливо напередодні місцевих виборів. Для нейтралізації нашої ідеології соборної та незалежної україноцентричної Держави під диригуванням путіномедведчуків вони вдаються просто до макабричних засобів очорнення яскравих і публічних персоналій націоналістичного руху.

"Я ж у них викликаю неабияке перезбудження аж до галюцинацій. Аби надати рівноваги психічному стану Чижмаря про те, що я … «російський філолог», подаю світлини свого диплома з відзнакою українського філолога, світлину і навіть відео тексту своєї кандидатської дисертації з української історичної антропонімії («Антропонімійна система Верхньої Наддністрянщини кінця ХVIII – поч. ХIХ ст. ( прізвищеві назви») (див. у телеграмканалі), світлину автореферата докторської дисертації та початкову сторінку її тексту", - резюмувала Фаріон.

Чергова брехня про Ірину Фаріон Направду, досі не знала, що існує якесь ЧижмарЬ із м’яким знаком після Р, що суперечить...

Geplaatst door Ірина Фаріон op Zaterdag 8 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Ірина Фаріон назвала Зеленського "біологічним сміттям": "IQ на рівні недорозвиненості".

Як повідомляв Знай.ua, у Львові на суд над Фаріон не прийшов адвокат: "Потребує 50 тисяч".

Знай.ua писав, львів'яни вийшли на захист скандальної Фаріон: "Язик подав до суду на мову".