"Публікація про фінансові результати діяльності компанії на сайті "Наші Гроші" 13 серпня 2020 року носить ознаки навмисних маніпуляцій, спотвореної аналітики та некомпетентних трактувань інформації. Порівняння результатів діяльності компанії за перше півріччя 2020 року з аналогічним періодом минулого року не коректно, так як компанія д.Трейдинг почала вести повноцінну операційну діяльність з другої половини 2019 року, після запуску нового ринку Е/Е в липні 2019 року», - підкреслює компанія.

У повідомленні наголошується, що журналісти видання «Наші гроші» вказують на зменшення собівартості в 2 рази, що так само не відповідає дійсності. Собівартість Д. Трейдинг за перше півріччя 2020 в порівнянні з першим півріччям 2019 зросла в 6 разів.

"В цілому рентабельність діяльності Д. Трейдинг в 1 півріччі 2020р склала близько 2,8%, що відповідає практиці роботи трейдингових компаній на європейських енергетичних ринках", - уточнює прес-служба.

Також повідомляється, що за час свого існування компанія д.Трейдинг сформувала один з найбільших за своїм охопленням портфелів промислових споживачів газу, Е/Е і вугілля в Україні, які представляють реальний сектор економіки країни. Продаж Е / Е кінцевим споживачам в портфелі Д. трейдингу склав близько 62% в структурі діяльності компанії за перші 6 місяців 2020 року.

"Компанія д. Трейдинг вважає неприпустимим будь-які публікації на адресу учасників ринку, які ґрунтуються на поширенні маніпулятивної і некомпетентною інформацією", - заявляє Д.Трейдинг.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще