За дії НСТУ, яка відмовила Максиму Ткачуку в реєстрації на національний відбір для участі в Дитячому Євробаченні-2020 повну відповідальність несе українська влада на чолі з Президентом Володимиром Зеленським.

Про це заявляти прес-служба партії»опозиційна платформа – за життя".

"12-річному Максиму Ткачуку, якому націоналісти влаштували справжнє цькування за виконання пісні «Смуглянка», Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) відмовила в реєстрації на національний відбір для участі в Дитячому Євробаченні-2020. Відео з піснею Максима Ткачука, яке набрало в 4 рази більше голосів, ніж у найближчого конкурента, видалили з сайту, відібравши у дитини заслужену перемогу"– - поінформували в партії.

Це рішення, на думку політсили, втілило в собі найгірші риси нинішньої державної системи, що успадкувала самі мерзенні і огидні методи режиму Порошенка.

"По-перше, це черговий прояв печерної русофобії, ненависті до всього, що пов'язано з російською мовою, з російською культурою, з героїчними сторінками нашої історії. Пісня» Смуглянка " стала справжнім гімном Дружби народів СРСР в роки Великої Вітчизняної війни. По-друге, це цинічна і брудна розправа над дитячою мрією і дитячим талантом. Цьому немає вибачення, і організаторам такого цькування ніколи не виправдатися навіть перед самими собою. По-третє, керівництво Національної суспільної телерадіокомпанії України, що зірвало минулого року поїздку співачки Марув на Євробачення і зганьбило нашу країну на всю Європу, продемонструвало, що не здатне вчитися навіть на власних помилках"– - перерахували в партії Медведчука.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

ОПЗЖ переконана в тому, що подія говорить про позамежному рівні не тільки непрофесіоналізму, а й неадекватності.

У зв'язку з вищесказаним, партія Медведчука вимагає негайного огляду керівництва НСТУ фахівцями в галузі психіатрії.

Крім того, підсумували в політсилі, ці події демонструють, з якою легкістю різні «слуги народу» йдуть на прямі підтасовки і маніпуляції, спотворюючи і скасовуючи волевиявлення українських громадян.