Вадим Новинський, який є позафракційним народним депутатом, безперешкодно продовжує на сьомий рік війни з Російською Федерацією і бойовиками на Донбасі розповідати про громадянську війну на Сході України на телебаченні. Про це повiдомили на сайтi Bihus.Info.

Читайте Знай в Google News!

Однак подібного роду висловлювання є колабораціонізмом, адже українська влада була обрана в 2014 році після втечі Віктора Януковича і визнана міжнародною спільнотою.

На телеканалі "НАШ" Він спромігся повідомити, що інтронізація Блаженнішого Онуфрія сталася після Майдану, державного перевороту і зміни влади. "Після того як почалася міжусобна війна на південному сході України", - заявив Новинський.

Період з листопада 2013 по лютий 2014 називають Революцією Гiдностi через багатолюдні мітинги, що відбулися через режим тодішнього президента Віктора Януковича. Світова спільнота негативно сприйняла розстріли мітингувальників, до яких вдався Янукович, щоб спробувати зупинити і придушити протестувальників.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Президентські і парламентські вибори відбулися в 2014 році після втечі президента, міністра внутрішніх справ Захарченка і решти "правлячої верхівки" в Російську Федерацію.

Майдан, скріншот: Youtube
Майдан, скріншот: Youtube

Дорогомиловський районний суд Москви і керівництво країни-агресора називаються революцію Доістоінства "державним переворотом". Тому можна порахувати подібні висловлювання Вадима Новинського трансляцією пропагандистських промов.

У лютому 2014 року РФ вторглася на територію Криму і продовжує окупувати його донині. У березні того ж року Володимир Путін отримав дозвіл на використання військ на українських територіях від профільних комітетів ФСБ. Тому в Донецькій і Луганській областях почалися проросійські протестні акції і захоплення обласних державних адміністрацій, прокуратур, СБУ і приміщень міліції бойовиками.

У квітні 2014 року в Україні була оголошена антитерористична операція. Проти Росії були введені економічні та політичні санкції з боку 41 країни і Парламентської асамблеї Ради Європи.

Представник ОБСЄ в Україні в 2018 році зазначив, що на території Донбасу були помічені люди з прикметними знаками РФ. Крім того, полонені заявляли, що є військовослужбовцями Збройних сил Росії.

Стенограма на сайті Місії США в ОБСЄ від 16 січня 2020 р.підтверджує, що ОБСЄ документувала перекидання військової техніки з території Російської Федерації в Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лещенко збрехав про дії наглядової ради Укрзалізниці за оцінкою вартості закупівель коліс у Інтерпайпу-Рязанцев.

Як повідомляв "Знай.ua", Голова Держпраці Сажієнко з Міністром Петрашком організували корупційні схеми у Держпраці, - ЗМІ.

Знай.ua писав, що керівництво НАБУ має понести відповідальність за сфабриковану справу " Роттердам+" - Наливайченко.