Анатолій Октисюк прокоментував активне зростання популярності Андрія Пальчевського і його політичної сили в переддень місцевих виборів.

"Партія" Перемога Пальчевського«, має свого прихильника і свій електоральний сегмент, який складає розчарований виборець Зеленського і»Слуги народу". Андрій Пальчевський зі своєю партією, за всіма соціологічними опитуваннями, проходить до Київської міської ради, де матиме свою депутатську фракцію. Крім того, Пальчевський встиг міцно влаштуватися на другому місці в рейтингу на виборах мера Києва, обходячи більш ресурсних кандидатів від партії влади тому Пальчевський ще зможе піднести сюрприз чинному міру Віталію Кличку",- вважає він.

Також Експерт розповів про амбіції Пальчевського в контексті всієї України.

"Крім столиці Києва, у Пальчевського є ще й Всеукраїнські амбіції, тому що Партія «Перемога» буде висувати своїх кандидатів у заходи і формувати списки на рівні міст, районів і областей. Партія» Перемога Пальчевського " націлена на участь у наступних парламентських виборах. Для вирішення таких амбітних завдань Пальчевському потрібні будуть не тільки організаційні, фінансові та кадрові ресурси, а й час. У більшості регіонів Андрій Пальчевський вже запустив свою зовнішню рекламу, яка працює на впізнаваність лідера і партії в регіонах",- поділився Октисюк.