Ведуча телеканалу NewsOne Інга Мезеря звернула увагу на поведінку народних депутатів на масовому заході, які проігнорували масочний режим і соціальне дистанціювання. Обурений пост вона розмістила в Facebook після Маршу захисників 24 серпня.

Читайте Знай в Google News!

"політики без масок, в прямому і переносному сенсі. Дивлюся фотографії з Маршу захисників. Депутати колишні і діючі без масок, на масовому заході, без соціальної дистанції. Але ж це повага до оточуючих, повага до захисників", - пише ведуча.

І при цьому Інга зазначає, що кожен день з'являються повідомлення про депутатів, які хворіють коронавірусом.

" але щоб дізналися, щоб похвалили - для політиків це важливіше поваги до НАРОДУ. Щоденні брифінги МОЗ про хворих, серед них колосальна кількість медиків! Але політики не готові подавати приклад, не готові обмежувати себе, якийсь вічний "велюр", - пише вона.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Политики без масок, в прямом и переносном смысле. Смотрю фотографии с марша защитников. Депутаты бывшие и действующие...

Geplaatst door Inga Mezerya op Dinsdag 25 augustus 2020

Шанувальники підтримали ведучу і відзначили, що політика і лицемірство є вічними супутниками.

" тому що у нас все "понарошку" в країні. Крім бабла", "Політика і лицемірство - вічні супутники", " Інга, у кого з наших захисників є хоча б мільйон$, ті вважають себе безсмертними, або на худий кінець думають, що проживуть не менше 300 років!)) ", "політики хочуть сподобається наріду, а електорат вважає, що" ніякого вірусу немає, вивсеврете"," я теж був обурений цим Днем Незалежності без масок", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слуги народу взялися за пенсії, з чим залишаться українці після чергової індексації.

Як повідомляв Знай. ua, перерахунок пенсій в Україні 2020, новий прожитковий мінімум і 100 гривень.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімалку і пенсію на 277 Гривень, в Мінсоцполітики пояснили подробиці "щедрості".