Про це йдеться в заяві Федерації роботодавців транспорту України на офіційному сайті організації.

В Федерація роботодавців транспорту висловили занепокоєність ситуацією, яка склалась у ДП «Морський торговельний порт «Южний» із звільненням в.о. директора О.О. Олійника, зазначаючи, що під його керівництвом підприємство успішно працює та досягло рекордних показників.

«Під керівництвом О.О. Олійника ДП «МТП «Южний» справді досяг найкращих показників у своїй історії. Так, за 7 місяців 2020 року показники перевалки зросли на 54% у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року і досягли 12,12 млн тонн. Завдяки цьому прибуток підприємства виріс майже в 40 разів (до 417 млн. грн). ДП «МТП «Южний» збільшив середню зарплату на 49% до 32 тис. грн. на місяць, та майже подвоїв сплату податків на користь держави та у місцеві бюджети – до 711 млн. грн за 7 місяців 2020 року», - зазначається в заяві.

В Федерації звернули увагу, що ще в червні поточного року міністр інфраструктури Владислав Криклій високо оцінював роботу ДП «МТП «Южний», проте вже 19 серпня керівник підприємства був звільнений. Та просять уряд втрутитись в ситуацію, називаючи звільнення Олександра Олійника необґрунтованим.

«Заміна керівника ДП «МТП «Южний» 19 серпня 2020 року є несподіваною та необгрунтованою. Федерація роботодавців транспорту України просить Уряд України вжити усіх необхідних заходів для того, щоб робота ДП «МТП «Южний» залишалася максимально ефективною та прозорою, - закликали в Федерації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще