Прес-секретар українського президента Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила показати своїм підписниками в мережі те, як вона ставитися до своєї особистої гігієни та захисту здоров'я. Юля одягла медичну маску і рукавички, тим самим показавши високий рівень відповідальності. До слова, публікація в мережі зібрала за кілька днів всього трохи більше за 300 лайків.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Instagram.

Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram

"Безпека - понад усе...", - підписала нову публікацію Юлія Мендель.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що раніше прес-секретар президента України Володимира Зеленського піддавалася критиці з боку інших українських журналістів. Бо кілька разів заважала їм ставити питання президенту Зеленському і колишньому голові його офісу - Андрію Богдану.

Юлія Мендель опублікувала у себе в Instagram-акаунті фото, на якому зображений глава держави. Також люди, з якими він зустрівся під час триденної робочої поїздки до Запорізької, Миколаївської та Херсонської області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленського спіймали на рекламі: у партії тут же знайшли лазівку в законі.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський викликав сміх українців: замість президентства пішов розносити пошту бабусям.

Знай.uа писав, у Зеленському заграла "Гетьманська" жилка, "огірочок" президента потрапив під удар козаків - дуже небезпечно.