Про те, як збирали команду і на що орієнтуються зараз у слузі народу ми поспілкувалися із заступником голови фракції «Слуга народу», членом Вищої ради партії – Артемом Культенко.

Як швидко зібралася команда і чи були проблеми з пошуком кадрів?

- Проблема кадрів зараз стоїть не тільки для місцевої влади, а й в принципі. Часто буває бажаючих багато, а ось гідних, які дійсно зможуть працювати, мало. Але ми все ж орієнтовані на якість, наша мета – професійна команда, а не спортивний інтерес у виборах. І гідні люди є.

Хто приймає рішення щодо висунення того чи іншого кандидата?

- Дивіться, тут я відповім за Київську область. Ми всі рішення приймаємо Радою Організації, перед голосуванням дивимося соціологію і збираємо думки місцевих жителів. Основні якості, на які ми дивимося – це чесність і можливість реалізувати план розвитку. Точно також у Вищій раді партії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чи впевнені Ви у всіх кандидатах?

Звичайно, ні. Помилки у всіх бувають. Найважливіше - я впевнений в команді в цілому. Навіть якщо серед нас є не дуже хороші люди – ми як команда можемо це вирішити.