Таку позицію політик висловив в інтерв'ю телеканалу News One.

«Ми тут надовго і всерйоз. Наша партія «Перемога Пальчевського» створена тому, що утворилася зона недовіри до новообраних і старообранних політичних гравців, яких народ хоче відправити на смітник історії. Тому повинні бути інші люди», - сказав Андрій Пальчевський.

Він також розповів, чому створив політичну силу «Перемога Пальчевського» і як відбирає людей до своєї команди.

«Під тиском безлічі киян я вирішив йти на вибори. «Перемога Пальчевського» - це всеукраїнська партія. Відчув це особисто, під час поїздки в Рівненську область. Я відбирав людей, які підуть від нашої команди на вибори. Наприклад, Віталій Герман, який піде на мера Рівного, він все життя пропрацював у місцевому самоврядуванні. Зараз у нього з'явилася можливість висуватися», - зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила «Перемога Пальчевського», лідером якої є Андрій Пальчевський. Політик вже представив у Київській та Рівненській областях команду партії, яка буде брати участь у місцевих виборах 25 жовтня цього року. У найближчі місяці Пальчевський планує представити свою команду по всій Україні.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще