Тур Андрія Пальчевського у Рівне показав запит на поміркованих політиків на заході.

Таку думку на своїй сторінці висловив Володимир Цибулько та розповів про особливості виборчої кампанії на місцях.

"Місцева кампанія відрізняється від загальнонаціональної технічними елементами. Обираючи ж мера або депутата районної ради виборець хоче розуміти за кого він голосує. Тут грає елемент довіри між суспільством та політиком. Тому Пальчевський вийшов за межі Києва та поїхав в Рівне представляти свою команду. Він неодноразово декларував загальноукраїнські амбіції і сьогодні підтверджує серйозність цих намірів прямими діями", - відзначив він.

Також політолог звернув увагу на те, як Пальчевський здобуває нових прихильників завдяки прямому спілкуванню з людьми.

"Водночас, крім прямих електоральних дивідендів від знайомства своїх кандидатів з людьми, Пальчевський запускає й інший важливий фактор виборчого процесу – живої комунікації зі своїм виборцем. Ніхто не відміняв улюблену тезу американських політтехнологів про те, що кількість потиснутих рук під час кампанії рівноцінно конвертуються в кількість голосів в день виборів", - завершив Цибулько.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована всеукраїнська партія "Перемога Пальчевського", лідером якої є Андрій Пальчевський. Вчора, 2 вересня Андрій Пальчевський представив свою команду у Рівному.