Про це йдеться в рішенні суду від від 15 вересня по справі 761/6888/19, пише Фромюа.

Позов Мішалова Володимира Григоровича до Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця про визнання звільнення незаконним, скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення заробітку за час вимушеного прогулу, - залишити без задоволення, – говориться у рішенні Шевченківського районного суду м. Києва.

Адвокат Роман Титикало вважає таке рішення суду справедливим та законним, адже звільнення пана Мішалова відбувалося з дотриманням чинного законодавства України.

Нагадаємо, пару років тому після звільнення за порушенням умов контракту подружжя Амосова-Мішалова намагалося штурмом взяти ректорат Університету.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Штурм НМУ Богомольця

Так розпочався навчальний ранок в НМУ ім. Богомольця. Колишня ректорка Катерина Амосова разом зі своїми прихильниками (що поводяться як типові тітушки) штурмували університет. Чергова спроба екс-очільниці захопити керівництво навчальним закладом після звільнення, яке відбулося вже втретє. Незабаром поліція вивела з приміщення прихильників Амосової і вони дали пояснення правоохоронцям. Така спроба вторгнення є протизаконною. Катерина Амосова була ознайомлена з наказом про своє звільнення керівництвом університету 10 січня 2019 року і наразі не має жодних повноважень. Але закон не зупиняє екс-очільницю. Нам стало відомо, що готується друга спроба штурму НМУ Богомольця — вже за участі представників суду. Закликаю громадськість привернути максимальну увагу до цих подій. Амосова усіма можливими засобами саботує роботу університету та зриває навчальний процес. Це аморальна поведінка та злочин не лише проти студентів, до яких колишнє керівництво ставиться, наче до особистої власності. Це стосується всього українського суспільства. Неприпустимо у правовій державі допускати вторгнення до навчальних закладів і захоплення будівель. Прошу студентів та викладачів зберігати спокій. Робимо все належне, щоб зупинити злочинців. Джерело відео: Національний медичний університет імені О.О. Богомольця

Geplaatst door Уляна Супрун op Maandag 14 januari 2019

Ще деякий час після звільнення Катерини Амосової її чоловік Володимир Мішалов, який зі слів співробітників Університету був де-факто ректором, намагався наповнити сімейний бюджет за рахунок корупційних схем.

Про мільйонні заробітки на студентах чоловіка Амосової не раз писали у пресі та безпосередньо професори Університету на своїх сторінках у соціальних мережах. Так, завідувачка однієї із кафедр НМУ Валентина Терещенко розповідала про корупційні схеми призначення паном Мішаловим на керівні посади.

Володимир Мішалов зайняв місце ректора де-факто замість Катерини Амосової після невдалої спроби захопити Національний Інститут раку у 2015.