В Україні з'явиться нова антикорупційна партія. Її очолить екс-заступник Міністра інфраструктури, героїня секс-скандалу, а нині радник голови ДКА Саша Клітіна.

Читайте Знай в Google News!

Для цього леді записала відео, на якому в напівголому вигляді заявила про те, що починає боротьбу з корупцією. Також секс-символ української політики Олександра Клітіна звернулась до олігархів на своїй стоірнці у facebook. Цього разу Саша шукає порядного олігарха для фінансування її партії.

"Увага, шукаю порядного олігарха для фінансування моєї партії "Україна проти корупції", гарантую отримання державних дотацій, монополізацію ринків, продаж за копійки державних активів, контроль судів і прокуратури. Олігархів без власних телеканалів прошу не турбувати, мені потрібна масштабна і "правильна" медіакампанія, а також біл-борди на кожному кутку. Ось наскільки крутіше виглядає, не те що якийсь там Палиця чи Поляков", - написала Клітіна.

Увага, шукаю порядного олігарха для фінансування моєї партії «Україна проти корупції», гарантую отримання державних...

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Aleksandra Klitina op Vrijdag 18 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, жителі Прикарпаття влаштовують святкування не дивлячись на"червону зону".

Також Знай.ua писав, що Венедиктова прокоментувала чутки про відставку і пригрозила усій Раді: "Ми побачимо...."