Кандидатка у мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук може товаришувати з російською пропагандисткою Мариною Ахмедовою і навіть у 2015 році відвідувала ту у Москві.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише Телеграм-канал "Украина в шоке" з посиланням на CCIFR.

"Вечір продовжився врученням премії кращому журналісту: в цій номінації були представлені Віталій Лейбін, Дмитро Соколов-Митрич і Марина Ахмедова. Редакція газети Le Courrier de Russie одноголосно призначила переможцем Марину Ахмедову - за непросту працю репортера на Донбасі. Лауреат отримувала премію в супроводі своєї подруги Ірини Верещук, колишнього мера міста Рава-Руська в Західній Україні. Марина Ахмедова пояснила, що «об'єктивність не може бути абстрактною». «Кожен раз, коли я пишу репортажі про східну Україну, я думаю про те, що їх будуть читати мої друзі з Західної України. І я намагаюся писати так, щоб їх не образити », - зазначила Марина. Журналістка виявилася «приємно здивована» тим, що французька публіка читає її статті, і подякувала команді газети за переклад і публікацію її текстів", — йде мова у оригінальній новині за 2015 рік.

У доказ суперечливих зв'язків на телеграм-каналі також був викладений ілюстративний матеріал.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Верещук хоче зняти кандидатуру через саботаж" смотрящего " Комарницкого, Шлапак і Тищенко, - блогер

Також "Знай.uа" писав, що Верещук викликала Кличка на дебати, кияни запасаються попкорном: "Мері Поппінс і Залізний Дроворуб"