Про це він написав у своєму блозі на партійному сайті.

“Це просто набір загальних передвиборчих гасел популістського характеру, ще й вкрай небезпечних за своєю суттю. Документ декларує принципи забезпечення своїх інтересів шляхом переговорів і закладає відверто пасивні основи для побудови політики безпеки і оборони", - пояснює Жорін.

Він також проводить паралелі з оборонною політикою часів Кравчука і Фокіна, які віднедавна представляють Україну в ТКГ. Тимчасова слідча комісія Верховної Ради, створена для розслідування фактів розкрадань у ЗСУ за 2004 - 2017 роки, оцінила етап правління Кравчука як не менш трагічний в історії реформування ЗСУ, ніж період президентства Януковича.

Військова доктрина 1993 року також була "мирною" і не визначала чітких завдань для розвитку армії. Це стало причиною деструктивних процесів, наприклад-скорочення чисельності ЗСУ на 300 тисяч осіб.

На думку екс-командира "Азова", є пряма схожість між ініціативами Зеленського і Кравчука. "Пояснити злочинні дії нескладно-це держзрада", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще