Між Азербайджаном, Вірменією і невизнаною республікою Нагірного Карабаху сталося чергове загострення. Міністерство зовнішніх справ України відреагував на події офіційною заявою і виловив глибоке занепокоєння.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація вийшла на офіційній сторінці МЗС

"МЗС України глибоко занепокоєне у зв’язку із загостренням конфлікту між Вірменією та Азербайджаном. Уважно вивчаємо обставини, що призвели до загострення. Закликаємо сторони повернутися до діалогу заради мирного врегулювання конфлікту. Співчуваємо родичам та близьким загиблих", — йде мова у повідомленні.

За даними Вірменії, Азербайджан нібито завдав ракетних ударів по мирних населених пунктах. У Міноборони Азербайджану говорять про зворотне-ЗС Вірменії нібито інтенсивно обстріляли азербайджанські прикордонні населені пункти. Є інформація, що серед мирного населення є вбиті і поранені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Донбасі українські воїни героїчно відбили провокацію путінських орків.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі помер молодий герой, який пройшов крізь пекло Донбасу - скосила куля снайпера Путіна.

Знай.uа писав, окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС.