У середу, 30 вересня, стало відомо, що у Верховній Раді скасували пленарні засідання скасували на 1 і 2 жовтня, а також весь наступний пленарний тиждень. Це пов'язано з тим, що за один день коронавірусною інфекцією захворіло відразу 10 депутатів.

Читайте Знай в Google News!

Першим про хворих депутатів повідомив депутат фракції "Голос" Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі написав про вісім тих, що заразилися. Але пізніше стало відомо, що випадків інфікування COVID-19 серед нардепів більше.

" у раді за день-вісім осіб хворих коронавірусом. І це тільки депутати", - підкреслив Железняк.

Крім того, стало відомо, що серед тих, що заразилися COVID-19-нардеп від "Слуги народу" Артем Культенко. Також на самоізоляції із запаленням легенів знаходиться лідер партії Олександр Корнієнко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"всього хворіють зараз коронавірусом 10 нардепів. Але це тільки з підтвердженим діагнозом. Реально може бути і більше. Також заразилися багато працівників Апарату Ради і помічники депутатів", – йдеться в повідомленні "страни".

Тепер Рада збереться тільки 20 жовтня для розгляду в першому читанні бюджету.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.