Як відомо, початок КІНЦЯ ВЛАДИ розпочинається із показників соціологічних досліджень, де більшість громадян вважають, що країна рухається НЕПРАВИЛЬНИМ шляхом. В нинішній ситуації парадокс полягає в тому, що НІХТО, навіть сама ВЛАДА, НЕ ЗНАЄ куди вона рухається?!
Нагадаю, що ми живемо в параламентсько-президентській республіці. Отож, ГОЛОВНИМ ІНСТИТУТОМ цієї владної моделі є ПАРЛАМЕНТСЬКА БІЛЬШІСТЬ або коаліція парламентських фракцій. Нині маємо парламентську більшість із однієї фракції, проте визначену законодавством ПРОГРАМИ своєї діяльності вона так і не оприлюднила.
Уряд Шмигаля у свою чергу був зобов‘язаний (дивись статтю 11 Закону про Кабінет Міністрів) подати свою ПРОГРАМУ діяльності, яка базується на програмних завданнях коаліції-більшості. Така ПРОГРАМА досі не ухвалена.
Президент свою стратегію ра програмні цілі має оприлюднювати через ПОСЛАННЯ до народу та ЩОРІЧНІ й ПОЗАЧЕРГОВІ ЗВЕРНЕННЯ до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України.
Досі було лише одне позачергове звернення на ОДНУ СТОРІНКУ тексту в публіцистичному стилі та з нагоди початку роботи Верховної Ради 9-го скликання.
Таким чином, ВЛАДА досі НЕ ВИЗНАЧИЛА СТРАТЕГІЮ розвитку ДЕРЖАВИ та НЕ СФОРМУВАЛА ПРОГРАМИ ДІЙ на її виконання.
Тому на риторичне запитання:
КУДИ МИ ЙДЕМО або точніше КУДИ ВОНИ ВЕДУТЬ УКРАЇНУ - відповіді не має в принципі😡