От і Черкащина підтримала ініціативу Петра Порошенка делегувати свою дружину першим номером до Київради. Нагадаю, що цього «європейського» сімейного почину вже радо приєдналися інші знані політики:

Олег Ляшко - делегував свою дружину від своєї партії першим номером в Київську обласну раду та міністр закордонних справ Кулеба, в якого дружина - перший номер від партії Зеленського в Київраду.

Не відстала від своїх політичних побратимів і Тимошенко - список її партії в Київську обласну раду очолив син сумновідомих Засух, в Житомирську міську - сестра Розенблата, а в Київраду йде дружина Насірова та донька скандального забудовника…

Але Черкащина і «Слуга народу» - круче всіх!

Успішно подолавши кумізм попередньої злочинної влади, в Черкасах партія Зеленського завісила все місто рекламою лідерів своїх списків до міської та обласної ради - батька і сина Мкртчанів!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Отож, як кажуть в народі, вони зробили це разом - сформували списки так, щоб в Україні з’явилися сімейні місцеві ради