Слуги народу справді економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від "Слуги народу" номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня - школи, садочки, лікарні.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео, як політик вживав марихуану разом з другом у дворі будинку опинилося в розпорядженні "Страни".

Слуги народу, фото скріншот з facebook
Слуги народу, фото скріншот з facebook

Як видно на відеоролику, Алексейченко підійшов до саморобного бонгу (пристрою для для куріння конопель) з пляшки води "Моршинської" після чого підпалив і вжив чудодійне пахуче зілля. Потім цю ж дію повторив другий чоловік (його звуть Віктор Пустовий), і знову Алексейченко. Ролик був записаний ввечері п'ятого жовтня 2020 року.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слуги народа постоянно экономят бюджетные деньги. Даже на бульбуляторах. Действующий заместитель мэра Новомосковска Сергей Алексейченко. Местный кандидат от Слуги народа номер один снимает стресс после тяжелой избирательной недели - школы, садики, больницы. Посмотрела видео и тоже захотелось в кандидаты. Хотя я больше по уксусу выступаю. https://strana.ua/news/294342-kandidat-ot-sluhi-naroda-v-novomoskovskij-rajsovet-popalsja-na-kurenii-marikhuany-.html

Geplaatst door Svetlana Kryukova op Zaterdag 10 oktober 2020

Крім того, на відео видно, що герої ролика також попивали ігристе вино Fragolino Bianco з банок розміром 0,33 літра.

Крім того, герой відео йде третім номером від "Слуги народу" на вибори до Новомосковського міськради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українців залишать без пенсії, слуги Зеленського шокували зізнанням: "Не світить".

Як повідомляв Знай.uа, "Влада не хоче бачити проблему covid-19 - у них вибори на носі" - Стефанишина закликає сказати правду.

Знай.uа писав, пенсіонери натовпом підуть заражатися на COVID-19: влада пожертвує людьми похилого віку заради проведення виборів.