Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців на тлі виборів. Український лідер у своєму відеозверненні закликав українців прийти на вибори 25 жовтня. В Україні школи закривають, вузи на віддалене навчання, а Зеленський просить під час лютого спалаху коронавірусу йти на вибори... Відео звернення опубліковано в офіційному акаунті Іnstagram президента.

Читайте Знай в Google News!

Також президент анонсував 5 важливих питань, які будуть вписані в бюлетень і на які варто відповісти кожному українцю.

Зеленський каже, що його дуже цікавить те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті. Про що сперечаємось з друзями, батьками і таксистами. Про те, що раніше нас ніколи не питали - 5 питань, щоб дізнатись думку пересічних українців - не високих політиків, не агентів інших держав, а саме простих людей.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"А що думаєш ти? Чому твоя відповідь важлива? Тому що буде так, як вирішиш ти! Тому що Україна - це ти", - сказав Зеленський, просуваючи лозунг "Слуги народу".

І закликав українців приходити на виборчі дільниці 25 жовтня, аби віддати свій голос. Про карантинні обмеження і складну ситуацію зі спалахом коронавірусу гаран не обмовився й словом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Covid-19 в Україні слабшає, але одужувати стало складніше - МОЗ оновило статистику на 11 жовтня

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві чоловік спалив машину з помсти лікарю, але щось пішло не так

Знай.ua писав, уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю "Так само, як і навесні..."