Ініціатива президента України Володимира Зеленського провести опитування під час місцевих виборів 25 жовтня, наробила чимало галасу. Зокрема, багато експертів висловилися, що немає ніяких юридичних підстав для того, щоб проводити будь-які опитування, за винятком екзит-полів.

По темі опитування звернулися і одному з партії " Слуга народу” Давиду Арахамії. Питання поставили на шоу"Свобода Савіка Шустера". Відповідь, на жаль, вийшов вкрай непереконливим.

Давид Арахамія, скріншот: Instagram
Давид Арахамія, скріншот: Instagram

Арахамія заявив, що Зеленський проводить опитування тому що "так хоче". "Чому зараз? Відповідь: потому что он так решил. Підходить? Тому що це його опитування, він запитує, він має право запитати тоді, коли він хоче", зазначив один з лідерів "Слуги народу". Крім того, Давид Арахамія підкреслив, що опитування Зеленського не є політичною агітацією, і жодним чином не вплине на хід голосування в день виборів.

Нагадаємо, 13 жовтня Володимир Зеленський анонсував опитування, що включає в себе 5 питань. Юридичних наслідків це опитування мати не буде. У Комітеті виборців оцінили це опитування, як таке, що суперечить виборчому кодексу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, в Києві хочуть побудувати Діснейленд, Кличка вже відправили документ.

Як повідомляв " Знай.ua", від Зеленського вимагають зміни дизайну гривні і скасування переходу на "зимовий" час

Знай.ua писав, українці молять Зеленського жорстко покарати Ляшко, Степанова і весь МОЗ: "у стані плачевному..."