Опитування від президента України Володимира Зеленського у день проведення місцевих виборів 25 жовтня заінтригувало кожного українця. Всеукраїнське опитуванн виключатиме будь-яку агітацію та буде проводитися волонтерами виключно серед охочих. Про це інформує LB.ua з посиланням на власні джерела.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з документом, який опинився у розпорядженні видання, біля виборчої дільниці стоятимуть волонтери, які проводитимуть опитування серед виборців, що виходять з дільниці.

Всеукраїнське опитування виключатиме будь-яку агітацію, та проводитиметься виключно серед охочих. Згідно з вказівкам, виборець має отримати та заповнити анкету, яку опустить у коробку для опитування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Remote file

Кожен волонтер буде матиме одяг, брендований логотипом та назвою опитування.

Remote file

Також українцям гарантують чесність опитування і точний прорахунок відповідей респондентів. Українці можуть бути впевнені щодо дотримання заходів безпеки Covid-19. Волонтери будуть в масках і ретельно використовуватимуть інші засоби захисту.

Про хід опитування волонтери будуть оперативно звітувати у чат-боті Телеграм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, остання надія на президента: Зеленського благають "припинити" 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа, українці "розмазали" Галкіна за пародію Зеленського на його 5 питань: "У нас війна з Росією".

Знай.uа писав, найкраща подружка Порошенка Геращенко накинулася на гаманець Зеленського: "Є зайві гроші..."