Тема виборів вже знатно набридла українцям - екзит-поли, курйози і статистика. Тому покажемо, як українські політики вбрались на голосування. Оцінити зовнішній вигляд політиків, які прийшли на виборчі дільниці, змогла відомий стиліст і художник по костюмах Надія Кудрявцева, пишуть Vesti.ua.

Читайте Знай в Google News!

Президент України Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою, прем'єр-міністр Денис Шмигаль, і спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, і екс-президент Петро Порошенко, а також інші відомі особистості. Варто відзначити, що вони вже давно зрозуміли, що демонструвати статусні речі під час публічних виходів - собі ж в мінус, тому дорогий годинник і аксесуари від LOUIS VUITTON і Hermes вони залишають вдома. Але одяг вдома не залишиш.

Олена та Володимир Зеленські

На Володимирі Зеленському - куртка, що нагадує по крою куртку робітника, або спецодяг. Це свідомий вибір. Весь його вигляд говорить: "Я - працюю".

Якби це був індпошив, то куртка сиділа б ідеально. Куртка Зеленського - точно і розряду готового одягу. У ній, як зазвичай в джинсових куртках, є подвійна строчка, спеціальні шви. Хоча ідеологічно вибір вдалий.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Темно-синій колір куртки - це теж удача, але цей колір в принципі перевершує в разі всі інші кольори, якщо ти хочеш виглядати просто пристойно і не особливо кидатися в очі.

Володимир - не високий, тому він себе одягом "не дробив". Весь силует темний, і на контрасті тільки білий трикутник футболки. А Олена Зеленська дозволила свій образ роздрібнити - тут і жовте, і синє. Її одяг дуже об'ємний.

Володимир та Олена Зеленські на місцевих виборах, фото: facebook.com/watch/president.gov.ua
Володимир та Олена Зеленські на місцевих виборах, фото: facebook.com/watch/president.gov.ua

Володимир та Олена Зеленські на місцевих виборах, фото: facebook.com/watch/president.gov.ua
Володимир та Олена Зеленські на місцевих виборах, фото: facebook.com/watch/president.gov.ua

Пара обрала для цього виходу білі кросівки. Володимиру Зеленському білий акцент був потрібен для завершення композиції образу. Якби у нього білий елемент був тільки на груди, то фігура виглядала б нестійкою. Завжди краще, якщо взуття на кілька відтінків світліше, тоді фігура виглядає міцно стоїть на землі.

Светр Олени Зеленської - це або річ з фаст-фешн (мережі одягу за доступними цінами) - Reserved або Zara, або - це недорога лінія бренду Max Mara. Лимонний - зараз в тренді, так що тут все добре. Колір светру і його фактура явно були підібрані, щоб створити навколо господині милу затишну атмосферу. Штани-однозначно індпошив. В цілому ж образ першої леді вийшов дуже демократичним.

Олег Ляшко

Весь вигляд Олега Ляшка говорить про те, що одягнений він дуже дорого. Хоча при цьому непомітно.

На ньому - дуже дорога сорочка, можливо, це бренд Paul & Shark. Далі йде в'язана кофта, зверху ще щось. Причому відчуття таке, що всі ці речі однієї марки. Ну, і плюс куртка. І все це на ньому дуже добре сидить і все відмінної якості. Речі не нові, але видно, що все це дуже дороге.

Ляшко, скріншот facebook
Ляшко, скріншот facebook

Петро і Марина Порошенко

Костюм Марини Порошенко - цілком можливо від Chanel. Але це точно не нова колекція, тому що сам силует немодний. Але головне, що костюм їй йде і дуже добре на ній сидить.

Петро і Марина Порошенко, фото: кадр з відео
Петро і Марина Порошенко, фото: кадр з відео

У Петра Порошенка вишиванка - новоділ, вона не виглядає старовинною. Костюм сидить на Петра Олексійовича дуже добре. Швидше за все, його костюм - індпошив.

Дмитро Разумков

Костюм голови Верховної Ради Дмитра Разумкова говорить про те, що він у ньому як засідав, так і прийшов на вибори - костюм м'ятий і з чомусь набух клейовий. Це свідчить про те, що річ не дуже високої якості.

Дмитро Разумков, скріншот: YouTube
Дмитро Разумков, скріншот: YouTube

Можливо, у нього немає часу вибрати собі новий, а можливо - це свідомий вибір одягу. Цим політик говорить нам, що вибори для нього - не свято, а звичайний робочий момент.

Денис, Катерина та Анна Шмигаль

Одяг дружини і дочки прем'єр-міністра наводить на думку, що вони теж шанувальниці фаст-фешн. Це може бути або Zara, або Mango.

Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео
Денис Шмигаль на місцевих виборах, фото: кадр з відео

Пальто самого прем'єр-міністра - класом подорожче. Це може бути, наприклад, досить дорогий бренд чоловічого одягу Ermenegildo Zegna. Пальто сидить добре і виглядає дуже пристойно.

Сергій Притула

Притула також одягнений у пристойний фаст-фешн. Але на ньому все буде добре виглядати, тому що він худий. Гольф нюдового кольору у Сергія схожий на той, що і у прем'єр-міністра, але важко сказати, якої марки цей трикотаж.

Притула, фото facebook
Притула, фото facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, місцеві вибори 2020: де дивитися онлайн результати екзит-полів.

Як повідомляв портал Знай.uа, хмельничанин проголосував за опитувальником Зеленського 7 разів: "Чекаємо наступного рекорду".

Також портал Знай.uа писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.