Український комік і телеведучий, кандидат у мери Києва від партії "Голос" Сергій Притула теж проголосував на виборах. При цьому його візит на дільницю разом з активісткою та волонтеркою Аліною Михайловою став приводом для жартів: один з перехожих надто задивився на шоумена, чим нагадав популярну в мережі інтернет картинку-мем.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений на сторінці Притули в соціальній мережі "Інстаграм".

"Приїхали сьогодні на дільницю з Аліною Михайловою і випадково стали мемом ;)))).

Чувак у бейсболці, коли твоя дівчина побачить цю фотку, єдине, що тебе врятує - це кажи, що озирнувся на мене, а не на Аліну;))!" — жартує гуморист.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Характерно, що публікацію політик-початківець якраз присвятив тому, щоб закликати свою аудиторію на дільниці у день виборів: "До закриття виборчих дільниць ще 4,5 години! Ноги в руки і гайда на вибори! Інакше виберуть за Вас!!!" — написав біля половини четвертої кандидат на посаду київського міського голови.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Також Знай.ua писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.