Тут 99 відсотків політикуму та громадськості нищівно таврують рішення Конституційного суду про заборону громадського та правоохоронного контролю за статками можновладців та їх родин та адміністративну й кримінальної відповідальності за надання неправдивоїьінформації.

Але мало хто звертає увагу на ініціаторів та героїв ухвалення цього рішення щодо узаконення політичної та владної корупції в Україні.

Отож згадаємо їх, майже поіменно:

ініціатори - всі, 44 депутати, фракції Бойка-Льовочкіна-Рабиновича;

лідери фракції партії «За Майбутнє» - Віктор Бондар і Тарас Батенко;

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

депутат із партії Добкіна - Руслан Требушкін.

Виконавці - судді Конституційного суду:

Олександр Тупіцький, Олександр Касмінін, Олександр Литвинов - квота Януковича або партії Регіонів;

Віктор Городовенко, Ірина Завгородня, Віктор Керівник, Володимир Мойсик - квота Порошенка або квота відповідальних за судову систему від Порошенка - Олексія Філатова і Олександра Грановського;

Сергій Сас - квота Тимошенко;

Ігор Сліденко - рекомендація «Свободи»;

Петро Філюк - рекомендація Ігоря Палиці…

Тому коли ВИ будете читати або писати черговий пост проти злочинного рішення Конституційного Суду не забудьте згадати всіх:

ініціаторів, виконавців й та їх політичних патронів!