У понеділок, 2 листопада, президент України Володимир Зеленський має намір прийти на засідання фракції "Слуга народу".

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомили джерела "Страни" в неділю.

"Поки невідомо, у скільки почнеться засідання, так як поки не знаємо, що за графіком у президента. Обговорювати будемо, звичайно ж, законопроект про звільнення суддів КС", - заявило джерело.

Нагадаємо, раніше депутат президентської фракції Олександр Качура повідомив, що в понеділок відбудеться засідання фракції "Слуги народу". На ньому розглядатимуть законопроект Зеленського про звільнення суддів КСУ, а також інші питання.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian
Олена і Володимир Зеленські, фото: Unian

Як відомо, 29 жовтня Зеленський вніс до парламенту законопроект" про відновлення суспільної довіри до конституційного судочинства", згідно з яким припиняються повноваження складу КС, який прийняв рішення 27 жовтня.

Президент пропонує визнати це рішення КС "нікчемним (який не створює правових наслідків) як прийняте суддями КС в умовах реального конфлікту інтересів". У законопроекті глава держави також запропонував повернути редакцію закону" Про запобігання корупції " і Кримінального кодексу, що діяли до рішення КС від 27 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, невже виспався? Зеленський із запізненням привітав Усика з перемогою над Чісорою.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський заговорив про милосердя та знедолених українців: "Це – місія".

Також портал Знай.ua писав, Зеленський отримав підтримку Європарламенту в боротьбі з суддями КСУ: "стурбовані порожнечею".