Відеоблогер і політичний аналітик Сергій Корнак вирішив торкнутися теми з головою Верховної Ради Дмитром Разумковим. Блогер розповів українцям, хто такий Разумков і попросив їх проголосувати, чи підтримують вони його.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своїй сторінці в YouTube.

Блогер розповів, що в той час, як законопроект президента України Володимира Зеленського навіть не розглядали, Разумков подав свій законопроект до парламенту, який виносять на голосування.

"Дмитро Разумков виходить на політичну арену. Дмитро Разумков стає самостійною фігурою. Якщо раптом така ситуація, що Зеленський подає у відставку, обов'язки президента виконуватиме Дмитро Разумков. Ось, в чому краса", - пояснив відеоблогер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

За його словами, Разумков досить непогано провів передвиборчу кампанію президента. Блогер вважає його освіченим, начитаним, красивим кар'єристом, який "напрацьовує свій політичний стиль".

"Ніякі зашквари, нікуди він не лізе. Все, що відбувається у Верховній Раді, залежить від спікера. Він вирішує, який ми будемо обговорювати законопроект, який дамо народу, а які просто поховаємо", - пояснив Сергій Корнак.

Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео Сергія Корнака в YouTube

Також блогер вирішив провести таке ж голосування, як і з Володимиром Зеленським. Він звернувся до своїх підписників, щоб вони проголосували, чи підтримують вони Разумкова, як політика.

"Я всіх закликаю, напишіть, проголосуйте "за" або "проти" Дмитра Разумкова. Напишіть, як ви до нього ставитеся, як ви бачите його майбутнє? Що він із себе представляє, як людина? Тому що це важливо", - звернувся до глядачів Сергій Корнак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Корнак закликав українців обрати того політика, якого підтримуватиме величезна кількість людей з народу.

Нагадаємо, що Сергій Корнак заявив, що в мережі за Володимира Зеленського проголосували 42% передплатників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", блогер Сергій Корнак розповів про хабарництво суддів КСУ.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Корнак звернувся до колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі.