Президент Сполучених Штатів Америки, який програв вибори Дональд Трамп ніяк не може змиритися з поразкою, і з тим, що його місце незабаром займе демократ Джо Байден.

Своїм радникам Трамп сказав, що збирається знову балотуватися в Президенти в 2024 році. Про це повідомили Axios, посилаючись на два наближених до Трампа джерела.
У виданні йдеться, що це можна назвати " найяскравішим показником того, що Трамп розуміє, свою поразку перед Байденом, навіть незважаючи на те, що він продовжує помилково наполягати на тому, що він справжній переможець.

Журналісти не змогли зв'язатися з представниками виборчої кампанії Трампа і Білого дому, так що офіційних коментарів на цей рахунок поки немає.

Нагадавши, Трамп ризикує стати холостяком після виборів, Меланія зробила заяву.

Стало відомо про те, що Меланія Трамп збирається розлучитися з переможеним Дональдом Трампом.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що ця чутка з'явилася днями в мережі. Меланія Трамп чекає, коли її чоловік покине Білий дім, щоб подати документи на розлучення.

Після 15 років спільного життя шлюб дав тріщину. Так заявляють колишні помічники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вибори в США: у Байдена абсолютний рекорд, оскаженілий Трамп йде до суду

Як повідомляв портал Знай.ua в Україні відстежували процес виборів президента в Сполучених Штатах Америки.

Також Знай.ІА писав, в Америці спалахнув справжній скандал з Дональдом Трампом і Джо Байденом.