Ведучий Дмитро Снєгирьов розповів, то він думає про так званий покроковий план дій врегулювання ситуації на Донбасі. Він пояснив, що це таке і чи спрацює план, який допоможе налагодити мир у східній частині України.

Відповідне відео опублікували на каналі "Политика Наизнанку" в YouTube.

Снєгирьов підкреслив, що на окупованих територіях східної частини країни можуть провести вибори 31 березня наступного року. За словами ведучого, передумовами для проведення цих виборів має стати демілітаризація цих територій.

Ведучий підкреслив, що Україна зіткнулася з тим, що Російська Федерація заявила, що таке рішення не відповідає Мінським угодам. При цьому, Росія наполягає на тому, щоб виконувати ці угоди покроково.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Спочатку-проведення виборів і, відповідно, на наступний день-передача контролю над проблемною ділянкою російсько-українського кордону", - уточнив Дмитро Снєгирьов.

Крім того, ведучий вирішив проаналізувати всі помилки, які допустила українська влада за останні 7 років. За його словами, Україна наполягає на факторі безпеки, а вже потім – на проведенні виборів. Але, насправді, українська сторона повинна була наполягати на виконанні Мінських угод у момент проведення виборів.

Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube
Дмитро Снєгирьов, скріншот до відео з каналу "Политика Наизнанку" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Якщо винесено за дужки питання повернення території анексованого Криму, а це питання зараз не стоїть на порядку денному, причому не тільки з позиції РФ, говорити про закінчення війни з РФ – це пересмикувати факти", - уточнив Снєгирьов.

Він додав, що поки в Україну не буде повернуто ті 7% території Донбасу, які перебувають в окупації Росії, говорити про припинення війни не можна.

Нагадаємо, що ведучий Дмитро Снєгирьов проаналізував вибори в США, які відбулися днями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Снєгирьов розповів українцям, чи накриє країну другою хвилею коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий Дмитро Снєгирьов прокоментував недавній скандал з КСУ.