Політичний аналітик, підприємець і відеоблогер Сергій Корнак прокоментував заяву Епіцентру, який вирішив продовжити свою п'ятницю на 72 години. За словами блогера, деякі міста проти карантину вихідного дня.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

За словами відеоблогера, в цьому торговому магазині є теж продукти і аптеки, тому його, в принципі, можна вважати продуктовим або аптечним центром. Також він підкреслив, що деякі регіони відмовляються дотримуватися карантину вихідного дня, який прийняли у Верховній Раді.

"У них теж є аптеки і теж є продуктові крамниці. Тобто, в принципі, Епіцентр виходить, великий продуктовий магазин або аптечний центр. Мери цілого ряду міст не підтримали карантин вихідного дня, сказали, що" ми відмовляємося виконувати", таких, як Львів, Рівне, Слов'янськ, Черкаси", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Корнак заявив, що зараз країною ніхто не керує, оскільки президента і помічника госпіталізували, Стефанчук і Разумков теж захворіли. Також він підкреслив, що в суботу та неділю закриють кафе і ресторани, а Епіцентр буде продовжувати працювати.

"Господарі Епіцентру клали х*р на Зеленського, на Шмигаля, на Степанова і на нас з вами теж. Друзі, ось так от розвалюється держава. Добре, ти хворий, признач виконуючого обов'язки, хто керує країною? Нікого не призначили, пропав", - стверджує Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Відеоблогер підкреслив, що незабаром наша країна може залишитися без президента, оскільки Володимир Зеленський може не витримати і покинути пост глави держави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Починайте думати, за кого голосувати, тому що ми з вами вже вибирали злодія, який краде шапки, шоумена. Кого тепер наступного?"- запитав у підписників Сергій Корнак.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак заявив, що він отримав акредитацію у Верховній Раді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", політичний аналітик Сергій Корнак проаналізував роботу парламенту.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак розповів, що він думає про екс-голову України Петра Порошенка.