Український політтехнолог Сергій Гайдай розповів, чи піде у відставку нинішній глава держави Володимир Зеленський. Він заявив, що не вірить в те, що президент покине свій пост, оскільки він не може програти на публіку і визнати свою поразку.

Про це Сергій Гайдай повідомляє на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Я не вірю у відставку, тому що при всьому тому, що він, як політик, не відбувся, багато з його оточення говорять, що він дуже амбітний. І для нього так публічно програти і визнати свою поразку – це не його шлях. Значить буде далі", - вважає політичний експерт Сергій Гайдай.

За його словами, незрозуміло, що буде в разі зміни влади, якщо українці змусять нинішнього главу держави Володимира Зеленського покинути головне крісло країни. Він підкреслив, що Україну захоплять олігархи, тому громадяни це прекрасно розуміють і не відправляють поки у відставку Зеленського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Цього разу люди будуть чекати виборів, щоб його змінити і це час, за який зрозуміло, що буде. Його поки позначені конкуренти - це ОПЗЖ і Порошенко будуть далі продовжувати атакувати, олігархічні сили будуть зміцнювати свої проекти і готуватися до можливих парламентських виборів", - говорить політтехнолог.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

Також Сергій Гайдай заявив, що країна зараз в такому становищі, коли щось передбачати дуже важко. Він також прокоментував чутки про те, що в Україні будуть кадрові ротації до кінця року і "чиїсь голови полетять".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Це логічно прибирати і робити ротацію в оточенні, якщо команда не веде тебе до успіху. Це очевидно, що вона не веде до успіху", - підсумував український політтехнолог.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів, хто може зайняти крісло президента у разі відставки Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в ОПЗЖ вважають, що президент Володимир Зеленський повинен покинути свій пост.

Також "Знай.ua" писав, що петиція щодо відставки Володимира Зеленського набрала необхідну кількість голосів.