У Дніпрі громадян заманюють на дільниці задля голосування у другому турі виборів міського голови за допомогою безкоштовних пиріжків.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає видання depo.Дніпро, а відео з місця подій ділиться телеграм-канал Perepichka News.

Початково захід було представлено як "ярмарок вихідного дня", який мав допомогти закритим через карантин ресторанам реалізувати свою продукцію і хоч частково компенсувати збитки від простою закладів. В основному для "ярмарку" були задіяні парки міста.

Фото dnipro.depo.ua
Фото dnipro.depo.ua

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Однак як зазначають журналісти, справжнього ярмарку все ж не вийшло, зате проголосувавших пригощали наїдками та гарячими напоями. Парк Глоби був взагалі порожнім, а в парках Пісаржевського та "Зеленого гаю" рестораторів було не видно. Проте там помітили намети, в яких безкоштовно роздавали чай і пиріжки. Супроводжувалося це агітацією з колонок про те, як важливо прийти на голосування.

"А з гречаною начинкою є?" - жартують адміністратори Perepichka News.

У парку "Зелений Гай" біля ятки побачили "аніматора", який ставив запитання школярам, ​​чому важливо голосувати, а за відповідь подарував футболку.

Загалом, парки не були особливо залюдненими через холодну погоду та мокрий сніг, але поодинокі перехожі все ж зустрічалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Львовом передрукували понад 40 тисяч бюлетенів через друкарську помилку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах на свою дільницю.

Також Знай.ua писав, що у місті під Києвом повторять вибори мера - лідер попередніх помер від коронавірусу.