Компанія "КСМ-Трейд" дружини депутата від "Слуги народу" Олега Семінського 17 листопада перемогла в найбільшому з початку року тендері Державної компанії "Укрпошта" на поставку моторних олив.

Про це свідчать дані системи ProZorro.

З компанією "КСМ-Трейд" підписано намір про укладення контракту на 29 270 літрів моторних і трансмісійних масел загальною вартістю 1,53 млн грн.

Укрпошта, фото: youtube
Укрпошта, фото: youtube

Це найбільший контракт на масла і мастильну продукцію "Укрпошти" в поточному році.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У жовтні цього року компанія дружини Семінського, за даними ProZorro, стала найбільшим постачальником масел для державного підприємства "Дунайське пароплавство", отримавши контракт на 1,24 млн грн.

Згідно з даними Єдиного реєстру Міністерства юстиції, 34% ТОВ «КСМ-Трейд» належить Тетяні Бушай. Вона також вказана як кінцевий бенефеціарний власник компанії.

Ці дані підтверджуються декларацією Олега Семінського за 2019 р., в якій Тетяна Бушай вказана дружиною нардепа.

У 2019 р. ТОВ "КСМ-Трейд" отримало чистий прибуток 11,4 млн грн. Загальна виручка склала 336 млн грн, істотна частка від якої припала на держзамовлення.

За 9 місяців 2020 р. чистий прибуток зріс до 16,2 млн грн у тому числі завдяки активізації на держтендерах.