Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка і шеф-редакторка видання LB.ua Соня Кошкіна.

Після того як журналістка отримала від пресслужби Бондаренка пропозицію зробити з ним інтерв'ю, вона почала шукати про нього інформацію і виявила одразу декілька цікавих фактів.

«Все ж, Глава ОДА важливої області - не остання типу людина. Перш, ніж прийняти рішення (так-ні), почала гуглити/перевіряти/питати. Краще б я цього не робила. Не бачила, не знала. Натурально психотравма залишилася. Але доведеться з вами її розділити. Значить, знайомтеся. Олександр Бондаренко, Голова Дніпропетровської ОДА (з вересня 2019 го). 33 роки. Сам себе при цьому визначає як «політик». Ще б «державним діячем» підписав, їй Богу. Відомий тим, що раніше жив у Росії, працював там моделлю, брав участь у зйомках програм типу «Давай одружимося», - написала вона.

У Кошкіної викликало подив, як Олександр Бондаренко залишався на посаді голови Дніпропетровської ОДА протягом півтора років.

Олександр Бондаренко
Олександр Бондаренко

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Олександр Бондаренко
Олександр Бондаренко

«А далі я натрапила на його фотки... Коментувати не буду, залишу вам. Тут, по-моєму, все ясно-зрозуміло. Майже півтора року на посаді голови Дніпровської ОДА. Винесло хвилею. У середу Кабмін затвердив на посаду голови Дніпровської ОДА Валентина Резніченк. У п'ятницю очікується указ Президента про призначення. Як шкода-який жаль, так ми і не поговорили з молодим «політиком» Бондаренком про децентралізацію-ковід-вибори», - прокоментувала Кошкіна.

Раніше стало відомо, що саме з екс-головою ОДА Олександром Бондаренком і головою облради Святославом Олійником пов'язують провал президентської програми «Великого будівництва» в Дніпропетровській області.