Успішна Україна повинна стати прикладом для Росії, в якому напрямку потрібно розвиватися. Про це розповів російський опозиційний політик і громадський діяч Дмитро Гудков у програмі «On Target з Капітаном Гарі Табах».

«Останній місяць я живу в Україні, їжджу на машині з російськими номерами і немає ніяких проблем, всі зі мною спілкуються російською і теж без проблем, я не бачу ніякого ворожого до себе ставлення. Мене багато хто впізнає на вулиці, і я не бачу абсолютно ніякої агресії до мене. Є звичайно люди, які не бачать різниці між Росією і Путіним, але таких дуже мало», - сказав він.

Гудков розповів, що навіть з цими людьми він намагається знайти спільну мову і розповісти, що у 2014 році мінімум 20% росіян виступили проти війни, проти ескалації, а 20% від 140 мільйонів – це можна порівняти з населенням всієї України. Тоді ми вийшли величезною ходою, підкреслив він, яка називалась Марш Миру і тоді ще був живий Нємцов.

«І цей марш навіть стоячи вітала Верховна Рада. Хочу сказати, що Путін дуже сильно зіпсував відносини з Україною, але, мені здається, що в майбутньому ми повинні все зробити для того, щоб все це розрулити і вирішити. Мені здається, що Україна зараз є новою Америкою на пострадянському просторі. І якщо цей проєкт вийде, то це дасть приплив інвестицій наукового та інтелектуального потенціалу», - резюмував він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Погосяна, що відомий командир батальйону "Луганськ-1" звернувся до вірменської діаспори.

Також раніше Малик розповідав для Знай.ua про роботу волонтерських команд.