Політичний астролог Поліна Павлова у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповіла, як наші сусіди будуть впливати на ситуацію в Україні.

«Українці дуже чекають від своїх західних друзів-партнерів, що їх приймуть у велику дружну західноєвропейську сім'ю. Але річ у тім, що відносини між західноєвропейськими партнерами і тими сусідами, які праворуч (Росія, - ред.), теж існують. І відносини такі, що не можуть ось так ось взяти і знехтувати тими наполегливими проханнями, які ці сусіди праворуч диктують в західний світ. А прохання ці такі, що ці сусіди праворуч не хочуть, щоб Україна вступала в НАТО, тому що це, за відчуттями керівництва, створює загрозу на західному кордоні», - каже експерт.

Павлова зазначає, що такий баланс сил знаходиться в напрузі вже багато років.

«Ніхто не хоче насправді в цивілізованому світі сваритися з Росією, це нікому не потрібно. Тому Україна є заручником на якийсь етап часу. Але ця ситуація не може тривати вічно», - сказала астролог.

Вона прогнозує, що зміни в Росії можуть початися вже восени.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«Вибори спочатку, потім певні перестановки в елітах... Вони можуть призвести до того, що увага від українського питання буде відвернута. Тобто якісь зрушення досить цікаві почнуться вже цієї осені, але сам процес буде відбуватися протягом кінця 2021 – весь 2022 рік, і вже до 2023 року тільки буде якась картинка чітка зрозуміла для всіх оточуючих. Тут таких швидких стрімких прогнозів бути не може», - стверджує Павлова.

Астролог підкреслила, що 2023 рік стане переломним моментом.

Як повідомляв Знай.uа, Бортник пояснив, чому зустріч Зеленського з Путіним може не відбутися.

Також Знай.uа писав, що Табах заявив, що Україна рано чи пізно вступить в НАТО.