1. Визначте проблему. Пройдіться вперед, назад, потім поверніть ногу вперед, назад, вправо, вліво. Коли ви визначите рух, що викликає скрип, подивіться, яка частина взуття згинається під час цього руху. По можливості, попросіть друга присісти на підлогу поруч і прислухатися до ваших рухів.

2. Присипте тальком. Після того, як ви виявили область скрипу, присипте її дитячою присипкою, кукурудзяним крохмалем або розпушувачем. Тальк поглине вологу, викликає скрип, і знизить рівень шуму від тертя взуттєвих деталей.

3. Протріть взуття WD40 або нанесіть силіконовий спрей. Вони більш ефективні для усунення скрипів, ніж кондиціонер для шкіри, однак вимагають обережного застосування, щоб уникнути пошкоджень. Нанесіть один з цих матеріалів на ватний тампон. Натріть їм зовнішній шов, проводячи по всій області, від якої виходить скрип.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

4. Використовуйте кондиціонер для шкіри. Якщо ви носите шкіряне взуття, захищайте її, постійно зволожуючи кондиціонером і поліруючи сухою тканиною. Для замшевого взуття купуйте спеціальний кондиціонер для замші, замість звичайного.

5. Перед застосуванням методів, вивчіть умови повернення товару.Якщо ви намагаєтеся виправити скрип в новій парі взуття, можливо в ній є виробничий дефект, що дає вам право на повернення або заміну товару. Використання клею або інших важких матеріалів може призвести до втрати вашої гарантії.

Нагадаємо, що всі ми звикли, що зірки зі сторінок глянцю виглядають приголомшливо. Списуємо таку красу на результат праці пластичних хірургів і навіть не замислюємося, що головний секрет Голлівуду зовсім в іншому

Як повідомляв раніше Знай.uа, ми зібрали список прикмет, які варто взяти до відома, щоб зберегти в домі достаток, щастя і здоров'я.

Також Знай.uа писав про те, що Коко Шанель - це жінка-легенда, вона фактично перевернула світ моди, поєднуючи простоту, вишуканість і дорожнечу в одному образі. До самої своєї смерті Коко була стрункою і ставний.