Всім знакам Зодіаку гороскоп на тиждень з 3 по 9 вересня радить стежити за своїми емоціями і поведінкою. Зірки говорять, що важливо в цей період не допустити різкості стосовно своїх рідних і близьких.

Цей період принесе багато підстав для злості та агресії, і тільки ті відчують себе щасливими, хто зможе стримувати себе.

Овен

Початок тижня пройде для Овнів у колі сім'ї. Сімейні розбірки і примирення очікують представників цього знака. Гороскоп на наступний тиждень каже, що Овнам варто подумати про свою поведінку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Телець

Зірки підготували Тельцям насичений тиждень. Радісні події переслідуватимуть представників цього знака.

Близнюки

Близнюкам варто більше часу приділити діловій сфері. Справи будуть йти вдало, і деякі проблеми вирішаться самі по собі.

Рак

Для Раків прийдешній період здасться жахливим. Гороскоп на наступний тиждень каже, що представники цього знака будуть в поганому настрої.

Лев

Гороскоп на тиждень з 3 вересня 2018 пророкує Левам бажання змінити своє життя.

Діва

Діви демонструватимуть запальність і роздратування, при цьому перебуваючи у гарному настрої. Гороскоп на тиждень з 3 по 9 вересня 2018 радить їм виражати справжні почуття і емоції.

Терези

Гороскоп на наступний тиждень каже, що Терезам варто подбати про здоров'я. Деякі представники цього знака зодіаку відчують себе погано.

Скорпіон

Скорпіонам краще утриматися від нових знайомств або відвідувань людних місць. Уникати сварок і конфліктів буде складно, але варто спрямувати на це всі сили.

Стрілець

Перші дні тижня складуться сприятливо. Стрільцям варто почати вести ділові переговори і подумати про відкриття бізнесу.

Козеріг

Гороскоп на наступний тиждень Козерогів складається сприятливо. Проблеми, які довгий час переслідували, вирішаться, і настане спокій.

Водолій

Водолії не сприймають свою лінь всерйоз, тому гороскоп на тиждень з 3 вересня 2018 року рекомендує не дивуватися всьому, що відбувається.

Риби

Гороскоп з 3 по 9 вересня 2018 року свідчить, що Риби будуть неймовірно проникливими. Зірки радять довіряти інтуїції і діяти швидко в усіх сферах.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку знайдуть щастя після 40.

Як повідомляв Знай.uа, ці знаки Зодіаку можуть змінити світ.

Знай.uа писав, дізнайтеся, як ощасливити чоловіка за знаком Зодіаку.