Вага моделі plus-size Ешлі Грехем більше 90 кілограмів, але для неї це не проблема.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Ось і кілька годин тому в її Instagram з'явилося фото, на якому неозброєним поглядом можна побачити целюліт на стегнах, а також нерівності шкіри. Але хіба це причина для Ешлі відмовлятися від знімків в білизні від Dior і псувати собі настрій?

"Мій приклад для наслідування", "Ікона!"; "Реальна краса можлива в цьому світі"; "Ти чудова", - залишають коментарі фоловерів.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Фото з недосконалостями Ешлі набрало більше 450 тисяч лайків від передплатників. Таким чином люди показують, що вони готові приймати не тільки глянцевих красунь. А ти могла б опублікувати фотографію зі своїми недосконалостями?

Разом з тим варто відзначити, що раніше одна з найвідоміших у світі plus size моделей, американка Ешлі Грехем вперше показала, як виглядає без фотошопу. Вона відмовилася від нього у зйомках для нової колекції купальників бренду Swimsuits For All.

30-річна зірка запустила цілу кампанію Power of Paparazzi, яка присвячена ретуші і природній красі жінок. На фото Грехем позувала в купальниках на одному з пляжів Маямі, демонструючи недосконалості фігури, включаючи целюліт і розтяжки.

"Ця фотосесія відрізняється від усіх рекламних кампаній, в яких я брала участь за всю свою кар'єру. Я сподіваюся, що ці кадри повернуть жінкам віру в те, що краса - це насолода життям і любов до свого тіла", - пояснила вона.

Секрет успіху Ешлі Грехем

На початку кар'єри вона навіть не мріяла, що буде комусь цікавою, а тим паче популярною. Та буквально за два роки її помітили співробітники одного з найвідоміших модельних агентств Ford Models і запропонували їй вигідніший контракт.

Її фото почали з'являтися на сторінках популярних підліткових видань, а сама модель з кожним днем ​​ставала більш затребуваною.

2010 рік позначився роботою для популярної марки Levi's. Модель з'явилася на рекламних фото, на яких представила нову лінію джинсів для людей з апетитними формами. Цього ж року вона вперше співпрацювала з брендом спідньої білизни. Вона стала головною героїнею рекламної кампанії Lane Bryant.

Шанувальники підозрюють Ешлі Грем в фотошопі її апетитних форм Нагадаємо, скандальна модель нап'яла бабусині труси.

Як повідомляв "Знай.ua", апетитна модель розсипала свої "кокоси" під пальмами.

Також "Знай.ua" писав, що пишногруда Ешлі Грем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.