Протягом останніх п'яти років головна вимога до модного одягу всього одна — бути комфортною. Краса давно не вимагає жертв, принаймні, дуже великих, а тому восени і взимку 2018-2019 в моді стиль оверсайз, теплі і затишні в'язані светри, практичний і який вже став класикою денім і одяг кольору металік.

Ми розповімо вам, що буде у тренді в новому сезоні. Ми не будемо показувати моделі з подіумів, а просто на прикладі звичайних людей розповімо, що повинна носити стильна дівчина.

Верхній одяг для осені та зими 2018

Варіацій на тему верхнього одягу так багато — пончо, кейпи, лижні куртки та пуховики, шуби з штучного хутра — виберіть 2-3 тренди за вашим смаком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Грубі черевики 2018

Вже кілька сезонів поспіль грубі чоботи не втрачають своєї актуальності. І це не дивно, адже в них комфортно, зручно і не дивлячись на те, що виглядають вони грубо, ваш образ у них буде неймовірно жіночним. Черевики можна скомбінувати з шортами, джинсами, з легкими сукнями будь-якої довжини і навіть зі спортивними костюмами. Якщо ви віддаєте перевагу стиль бохо – це взагалі знахідка для вас.

Шапки модний тренд осені-2018

Берети цієї осені – хіт сезону. Це вже не просто тепла річ. Шапки в цьому сезоні грають роль, аксесуара, який допоможе вам зробити свій образ завершеним.

Але, не поспішайте діставати із шафи свою улюблену біні, краще зверніть увагу на спортивні подовжені моделі.

Рюкзак осінь-2018

Стильно, модно і практично. Цей аксесуар має бути у кожної модниці. І не важливо, скільки вам років, і якому стилю одягу ви віддаєте перевагу.

Зараз такий величезний вибір рюкзаків, що ви обов'язково підберете для себе потрібну модель. Не бійтеся експериментів.

Осінній натуральний макіяж

Самий модний макіяж осені – це нюдовый, натуральний. Вирівняйте тон, нанесіть легкий рум'янець, підфарбуйте вії і брови – і вперед, підкорювати світ! Рекомендуємо звернути особливу увагу на брови.

Вони в цьому сезоні грають одну з головних ролей в макіяжі. Найголовніше, щоб вони були гранично натуральними: ні якихось чітких контурів, а легкі, злегка помітні штрихи в тон волосків.

Натуральна укладання

Зараз у моді легка недбалість. Найголовніше, щоб укладка виглядала гранично природною, ніяких чітких фіксацій, а просто трохи распушите волосся пальцями і злегка збризніть лаком.

Нагадаємо, експерти розповіли про головне віянні моди.

Як повідомляв портал "Знай.uа", герцогиня Сассекская ввела моду на дивне тату.

"Знай.uа" писав, 10 кращих total-white луків цього сезону.