20-річна австралійська модель, зірка Инстаграма Шинейд Макнамара померла за дивних обставин на яхті Mayan Queen IV 87-річного мексиканського магната Альберто Байєрса. На яхті дівчина провела останні чотири місяці до своєї раптової смерті 31 серпня, повідомляє австралійське новинне видання.
Розкішна яхта вартістю в 140 млн доларів і довжиною 92 метри належить людині, стан якого оцінюється в 11 мільярдів доларів.


Як повідомляють ЗМІ, Байлерс покинув яхту, яка зробила зупинку біля острова Кефалонія, дівчина залишилася на борту разом з екіпажем яхти. 48 годин потому вона була знайдена без свідомості на кормі яхти. Офіцери з адміністрації порту, члени екіпажу і лікар довгий час намагалися реанімувати дівчину.
Лікарі прийняли рішення відправити її в приватну лікарню в Афінах, але вона померла під час перельоту на вертольоті.


Те, що сталося за дві доби, після того, як мільярдер залишив яхту, тепер є предметом розслідування з боку місцевої влади.
«Берегова охорона Кефалонії почала розслідувати обставини, які призвели до загибелі 20-річної австралійки», — говориться в доповіді служби.
Яхта залишиться в порту до тих пір, поки слідчі не поговорять з усіма членами екіпажу, крім того необхідні слідчі дії проведуть на борту яхти.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Нагадаємо, як повідомлялося раніше, колишня модель журналу Playboy, письменниця і бізнес-леді Стефані Адамс покінчила життя самогубством разом з маленьким сином. У Нью-Йорку 46-річна екс-модель та її 7-річний син Вінсент викинулися з вікна готелю Gotham Hotel. Вони проживали в номері на 25-му поверсі. Жінка і дитина впали на дах сусіднього будинку набагато нижче готелю і померли на місці від отриманих травм. Їх трупи зауважив інший постоялець готелю на П'ятій авеню, який і викликав поліцію.

Правоохоронці допитали чоловіка колишньої моделі Чарльза Ніколаї, який розповів, що він і Стефані перебували в стані розлучення. Однак, він не зміг пояснити самогубство дружини і дитини.
Стефані Адамс стала популярна в кінці 1992 року. Тоді вона опинилася на розвороті листопадового номера Playboy як «Дівчина місяця». У 1999 році дівчина заснувала фірму Goddessy, яка займалася публікацією книг, астрологічних календарів і карт таро — вони користувалися популярністю в США.
Як повідомляв ”Знай.uа”, Ешлі Грем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.
Знай.uа” писав, що Стегна Кайлі Дженнер здулися, фанати шоковані.