Згадуючи деякі старшилки і стереотипи про секс, які нам згодовували бабусі і мами, стає погано. Британська журналістка Елізабет Дентон вирішила розібрати поради з книги "Бесіди про секс з підлітками", яка була написана Анною Лендерс в 1963 році. Читай про це в матеріалі Clutch.

ПОРАДУ: "НІКОЛИ НЕ ЦІЛУЙТЕСЯ НА ПЕРШОМУ ПОБАЧЕННІ…"

"…особливо з юнаками, які вам симпатичні. Інакше ви перестанете бути привабливою"

Насправді дівчина може цілуватися тоді, коли хоче, і з тим, з ким хоче. І це вже точно не зробить її менш привабливою, хіба що помада змажетья.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ПОРАДА: "ЯКЩО ВИ ЗАЙНЯЛИСЯ СЕКСОМ ДО ШЛЮБУ, ЛЮДИ ВВАЖАТИМУТЬ ВАС ДУРНОЮ"

Розумні дівчатка можуть займатися сексом і до, і після шлюбу. І це не робить їх розумнішими чи дурніший.

ПОРАДА: "ЯКЩО ХОЧЕТЕ БУТИ ПРИВАБЛИВОЮ, НОСІТЬ МЕРЕЖИВНУ РОЖЕВУ БІЛИЗНУ"

Носіть те, в чому вам зручно і в чому ви відчуваєте себе привабливими. Хіба існує хлопець, який би відмовився від сексу з дівчиною через погану білизну?

ПОРАДА: "ЯКЩО ВИ ЛЮБИТЕ ЧИТАТИ ЛЮБОВНІ РОМАНИ, ВАШЕ ТІЛО БУДЕ ЗБУДЖУВАТИСЬ НЕПРАВИЛЬНИМ ЧИНОМ"

Читання любовних романів, еротичної літератури, книг для розвитку своєї сексуальності і мастурбація — це нормальні та безпечні для підлітка способи пізнати своє тіло в сексуальному плані.

ПОРАДА: "ПІСЛЯ СЕКСУ ХЛОПЕЦЬ ПЕРЕСТАЄ ВАС ПОВАЖАТИ, ЯКЩО ТІЛЬКИ ВИ, ЗВИЧАЙНО, НЕ В ШЛЮБІ З НИМ"

Нормальний хлопець почне ставитися до вас тільки краще. Ті унікуми, які перестають поважати жінку після сексу, того самого статевого акту взагалі не заслуговують. Це природний відбір.

ПОРАДА: "ЯКЩО ВИ ВІДЧУВАЄТЕ СЕКСУАЛЬНЕ ЗБУДЖЕННЯ, ЗАЙМІТЬСЯ ПРИБИРАННЯМ"

Анна Ландерс щиро вважала, що відчувати потяг — це погано і його треба придушувати фізичними вправами і роботою по дому. Якщо ви відчуваєте збудження і не можете реалізувати його через секс, реалізуйте його через мастурбацію. Це найздоровіший спосіб впоратися з бурхливими гормонами.

Нагадаємо, спеціалісти з'ясували, що ігристе вино або шампанське позитивно впливає на статевий акт і викликає у чоловіків потужну ерекцію.

Як повідомляв Знай.ua знаменитий психолог Михайло Лабковский розповів, чому жінка не може повністю розкрити свою сексуальність і отримати справжню насолоду від сексу.

Також Знай.ua писав, 10 захворювань, які зцілює інтим.