У фільмі "Зоряний шлях", який зніме Квентін Тарантіно, будуть показані всі жахи космосу, через що картина може отримати рейтинг R. Про це розповів шанувальникам актор Карл Урбан на сет-турі Trekonderoga.

Урбан запевнив присутніх, що Тарантіно не збирається вводити у франшизу свої улюблені жорстокість і лайку. Замість цього режисер хоче використовувати відсутність обмежень, щоб передати "всі жахи космосу".

Нагадаємо, 5 грудня 2017-го стало відомо, що Тарантіно може зайнятися постановкою повнометражного "Зоряного шляху". Режисер звернувся до Джей Джей Абрамса і студії Paramount з ідеєю для нового фільму франшизи. Сюжет картини тримається в суворій таємниці, але, за словами Урбана, Тарантіно придумав щось зовсім божевільне.

Зараз Тарантіно зайнятий на зйомках фільму "Одного разу в Голлівуді", прем'єра якого відбудеться в 2019-му, через що нова частина фантастичної франшизи може побачити світ лише після 2020 року. Незважаючи на це, Урбан вважає, що "Зоряний шлях" Тарантіно - це те, чого варто чекати.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Він зможе зробити щось унікальне", — говорить актор.

Паралельно з проектом Тарантіно Paramount розробляє "Зоряний шлях 4". Нещодавно з'явилася інформація, що Кріс Пайн і Кріс Хемсворт можуть відмовитися від проекту, але Урбан впевнений, що студія зуміє вирішити проблему і почати виробництво картини.

Раніше повідомлялося, що в Сполучених Штатах Америки помер один з головних сценаристів відомого серіалу "Зоряний шлях", легендарний письменник Харлан Еллісон. Йому було 84 роки.

Дружина письменника розповіла, що Еллісон помер уві сні.
Відомо, що Еллісон написав понад 1800 оповідань, сценаріїв, новел, есе і критичних статей, отримавши 8 премій Hugo.

Нагадаємо, світ прощається з легендою "Зоряного шляху".

Як повідомляв портал "Знай.ua" Квентін Тарантіно нарешті знайшов актора на роль Романа Поланскі у своєму фільмі "Одного разу в Голлівуді".

Також "Знай.ua" писав, Марго Роббі показала кадри зі зйомок фільму Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".