У мережі активно обговорюють зраду Кім Кардашьян з репером Дрейком. Користувачі мережі навіть провели власне розслідування в пошуках підтвердження цієї інформації.

Про це повідомляють ЗМІ.

Хіт репера Дрейка In My Feelings б'є всі рекорди чартів, а меломани з усього світу наспівують "Kiki, do you love me?".

Раніше ніхто не замислювався, хто така Кікі, поки один з користувачів мережі, Тайлер Моррісон, не провів своє розслідування, в результаті якого він прийшов до висновку, що Дрейк і Кім Кардашьян зустрічаються.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

"Дрейк місяцями говорив нам, що спить з Кім Кардашьян, а ми просто не чули його", - написав у Twitter Тайлер Моррісон і пояснив, чому так вважає. Більш того, він надав 20 доказів свого припущення.

Головні докази зради Кім Кардашьян з репером Дрейком.

Перше, на що звернув увагу Тайлер Моррісон, це пісня Дрейка, де він відкрито запитує Кікі, чи любить вона його. Здавалося б, до чого тут Кім Кардашьян? Однак, як виявилося, Кікі - це прізвисько зірки, і так її називають в родині. Більш того, світська левиця навіть назвала так один з відтінків своєї помади.

Далі більше! Тайлер навіть перевірив, де живуть знаменитості, і з'ясував, що слова з пісні Дрейка Sicko Mode - не вигадка. "I crept down the block, made a right. Cut the lights, paid the price" (Я проїхав вниз по кварталу, повернув праворуч, вимкнув світло і заплатив за це)", - співає Дрейк.

Як виявилося, Кім і Дрейк - сусіди. Від будинку репера до будинку Кардашьян потрібно добиратися саме по тому маршруту, про який він співає у своїй пісні.

Також фанат припустив, що в пісні 8 Out of 10 Дрейк безпосередньо звертається до чоловіка Кім Кардашьян Каньє Весту: "Your wifey, your wifey, your wifey, your wifey - true!" - співає репер, що в перекладі означає "Твоя дружина". Саме так Каньє називає Кім.

Зрозуміло, сама Кім ніяк не відреагувала на звинувачення в зраді. Мовчать і Дрейк з Каньє Вестом. Втім, шанувальники зірки вважають, що в доказах Тайлера Моррісона є сенс. Тим більше, про проблеми в шлюбі Кім Кардашьян та Каье Уеста говорять давно. Хто знає, може зірка дійсно шукає підтримку в компанії Дрейка?

Разом з тим варто відзначити, що раніше всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим зворушливим знімком в Instagram. Знаменитість виставила спільне фото з ще маленькою старшою дочкою Норт Вест, якій вже 5 років. Варто відзначити, що Кім - щаслива мама трьох дітей: Норт, Сейнта і Чикаго Вестів.

"Малятко Норт, ти тут така крихітна! Завжди будеш моїм дитятком!", - трепетно підписала кадр Кардашьян. За 20 годин спільний чорно-білий знімок набрав трохи більше 3 млн. лайків, а фанати залишилися в захваті від побаченого і розчулювалися від такої сильної любові мами Кім до своєї доньки.

Найбезглуздіші моменти сімейства Кардашьян

Нагадаємо, Кардашьян забула відфотошопити ногу.

Як повідомляв "Знай.ua", Кардашьян натягнула стрінги по самі вуха.

Також "Знай.ua" писав, що приставуча Кардашьян розбудила чоловіка заради фото.