Вже в суботу, 8 вересня, Україну атакує перша магнітна буря.

Про це йдеться в повідомленні лабораторії рентгенівської астрономії Сонця. У період магнітної активності медики радять по можливості знизити навантаження, як фізичні, так і емоційні.

Магнітні бурі першого класу можуть серйозно впливати на енергетичні системи, космічні апарати, на земні системи, і навіть змусити тварин мігрувати.

Найпотужніший магнітний сплеск очікується 11 вересня. Метеозалежні люди можуть відчувати серйозний дискомфорт і погіршення самопочуття з 12 по 14 число, 16 і 22 вересня.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

За словами фахівців, магнітна буря так чи інакше впливає на людину незалежно від того, наскільки вона метеозалежна. Просто для одних ці зміни пройдуть непомітно, а для інших обернуться поганим самопочуттям і зниженням продуктивності. У дні магнітних бур уважніше до свого організму слід прислухатися людям з хронічними захворюваннями, вони можуть різко загостриться у цей період.

Також дослідники стверджують, що в цей період у людей спостерігається різка зміна тиску, напади головного болю і депресивний настрій. Медики радять трудоголікам переглянути свій графік і намагатися спати мінімум 8 годин, також рекомендується відмовитися на час від будь-якого алкоголю. Також лікарі радять по можливості не сідати за кермо, оскільки через бурі може знизитися концентрація.

Нагадаємо, магнітні бурі, затемнення і удар Марса: ці дні відчують ваші нерви. Дізнайтеся, як захистити себе від небажаних проблем зі здоров'ям, на роботі і в особистих відносинах.

Як повідомляв "Знай.uа", магнітні бурі у вересні: коли і як підготуватися. Вересень стане досить складним періодом для метеозалежних людей.

Також Знай.uа" писав, що українцям загрожують два потужних удари: коли чекати "чорного дня". Метеозалежним людям слід бути готовим до того, що самопочуття може погіршитися вже 27 числа.