Часом буває складно знайти спільну мову з протилежною статтю. Складності виникають як на початку стосунків, так і після. Відповіді на питання, чому це відбувається, можна знайти у книгах.

“Чоловіки з Марсу, Жінки з Венери”, Джон Грей

Ця книга вже багато років залишається бестселером. Вона легко читається, не дивлячись на те, що стосунки дуже складна штука. Джон Грей вказує на те, що хоча жінки і чоловіки дуже різні, для справжнього взаєморозуміння необхідна спільна мова. “Чоловіки з Марсу, Жінки з Венери” допоможе її знайти.

“Гірка правда про стосунки”, Ніл Штраус

Ніл Штраус вивчає питання, які жінки і чоловіки ставлять собі майже кожен день: можна бути вірним одній людині все життя, чи можливо зберегти романтику у тривалих стосунках. У пошуках відповідей Ніл побував у гаремах, клініках по боротьбі з сексоголізмом і передових лабораторіях.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

“Кохання, свобода, самотність. Новий погляд на стосунки”, Ошо

Ошо – духовний лідер для багатьох людей. "Ти можеш насолоджуватися самотністю, тільки якщо можеш насолоджуватися стосунками, і навпаки", - каже Ошо. Він запевняє, що ідеальні стосунки існують не тільки в кіно.

“Вона не пояснює, він не здогадується. Японське мистецтво діалогу без сварок”,Тацунарі Йота

Тацунарі Йоту — часто називають “японським Джоном Греєм”. Він виявив 36 основних джерел конфлікту, пояснив їх з наукової точки зору і сформулював фрази для чоловіків і для жінок, які миттєво вирішують ці конфлікти.

“Жінки, які кохають дуже сильно”, Робін Норвуд

У цій книзі розглядаються причини, які спонукають жінок, що шукають кохання, знаходити неуважних, егоїстичних партнерів. Робін Нортвуд пояснює, як наше бажання кохати і саме кохання стають залежністю і як цього уникнути.

Нагадаємо, ці книги про секс варто прочитати кожній жінці.

Як повідомляв портал Знай.uа, Елізабет Дентон вирішила розібрати поради з книги "Бесіди про секс з підлітками", яка була написана Ганною Лендерс у 1963 році.

Також портал Знай.uа писав, чому жінка не може повністю розкрити свою сексуальність і отримати справжню насолоду від сексу.